Klargøring 2019

Der afholdes klargøringsdag 2019.04.25; 9 - 13.

De medlemmer der har tid, må meget gerne møde til strabadserende hyggelige aktiviteter i og omkring klubhus. Ved denne årligt tilbagevende begivenhed friskes huset op (rengøring, småreparationer, maling osv.). Det ydre anlæg sættes i stand (fjernes ukrudt, repareres hegntræ, opsættes vindspolerere og banenumre, repareres baner og hvem ved, måske..........).

Medtag gerne almindeligt forekommende havemateriel i form af sakse, skovle,spader (og gerne netop det yndlingsreskab, som du "bruger" til at legitimere dit fravær ved de huslige op- og tøjvasker). En trillebør kan såmænd også finde anvendelse.

Tilsagn gerne til soerenbirk.skovby@privat.dk af hensyn til forplejningsindkøb.

Der var ikke mindre end 12 deltagere. Det var dejligt, med den store opbakning og et fint resultat der blev opnået laugh.